Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli staat voor premium kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alle Oertli producten zijn goedgekeurd in overeenstemming met de internationale normen voor energiecentrales, olie en gas, ketels en ovens en andere industriële toepassingen. Voor klanten die alleen het beste willen op het gebied van olie- en gasbranders, ITT Controls levert producten en onderdelen van Oertli Branders.

Jarenlange ervaring met het mengen van de verbrandingslucht en brandstof hebben bij oertli geleid tot een ontwikkelling die een zuivere en stabiele verbranding garandeert. Dit zal hoge prestaties, lage emissies en maximale besparing geven. ITT Controls kan u helpen om de juiste branderkeuze te maken. Bovendien levert ITT Controls ook onderdelen van Oertli Branders.

Oertli Olie Branders

    Oertli Stand OSCR Condens 10,9 - 30 kW
    Oertli Purn 150 (F) Condens
    Oertli CURN 150 (F) Condens
    Oertli PU 260 Condens
    Oertli Stand- PUR 350 Condens 58-291kW

Oertli Gas Branders

    Oertli Optimat GMR 1000 Condens
    Oertli Optimat GMR 2000 Condens
    OERTLI Wand - GMR 3000 Condens von 3-35 kW
    Oertli GMR 5000 Condens
    OERTLI Stand - GSCR Condens 3,4 - 35,9 kW
    Oertli GSR 140 Condens 35-115 kW
    Oertli Optimat GSR 230 Condens
    Oertli GSR 330 Condens 56-1294 kW

Indien u meer informatie wenst over Oertli Branders kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.nl

Vaillant

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Vaillant. Met meer dan 130 jaar ervaring heeft Vaillant verwarmingsketeld en warmtepompen geleverd die kwaliteit en prestatie belichamen. Vaillant is net als ITT Controls continu bezig naar oplossingen voor haar klanten.

image content

Junkers Boilers

Zoekt u onderdelen of producten van Junkers dan bent u bij ITT Controls aan het juiste adres. Technologie waarop de huidige energiezuinige condensatieketels gebasseerd zijn waren reeds in de 19de eeuw gepatenteerd door professor Hugo Junkers. Daarna werden  door Junkers ook nog de gaswandketel, de modulerende gaswandketel en badverwarmer geintroduceerd.

image content

ConoFlow

ITT Controls levert ook regelaars, actuators (servomotoren), klepstandstellers, transducers en overige producten van ITT Conoflow. ITT Conoflow is een onderdeel van ITT Control Technologies. De productenrange van ConoFlow is erg gevarieerd en wij kunnen u helpen bij de juiste onderdelen en materialen.

image content

ITT Jabsco

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Jabsco ITT. Jabsco levert onder andere producten voor de industriele, marine, gezondheidszorg en de voedselindustrie.

image content

ITT Xylem

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Xylem. Over de gehele wereld bedienen producten van Xylem een breed scala aan toepassingen in de olie- en gasindustrie. Xylem is een toonaangevende leverancier van pompen, kleppen, analytics en behandelingssystemen.

image content