Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli staat voor premium kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alle Oertli producten zijn goedgekeurd in overeenstemming met de internationale normen voor energiecentrales, olie en gas, ketels en ovens en andere industriële toepassingen. Voor klanten die alleen het beste willen op het gebied van olie- en gasbranders, ITT Controls levert producten en onderdelen van Oertli Branders.

Jarenlange ervaring met het mengen van de verbrandingslucht en brandstof hebben bij oertli geleid tot een ontwikkelling die een zuivere en stabiele verbranding garandeert. Dit zal hoge prestaties, lage emissies en maximale besparing geven. ITT Controls kan u helpen om de juiste branderkeuze te maken. Bovendien levert ITT Controls ook onderdelen van Oertli Branders.

Oertli Olie Branders

    Oertli Stand OSCR Condens 10,9 - 30 kW
    Oertli Purn 150 (F) Condens
    Oertli CURN 150 (F) Condens
    Oertli PU 260 Condens
    Oertli Stand- PUR 350 Condens 58-291kW

Oertli Gas Branders

    Oertli Optimat GMR 1000 Condens
    Oertli Optimat GMR 2000 Condens
    OERTLI Wand - GMR 3000 Condens von 3-35 kW
    Oertli GMR 5000 Condens
    OERTLI Stand - GSCR Condens 3,4 - 35,9 kW
    Oertli GSR 140 Condens 35-115 kW
    Oertli Optimat GSR 230 Condens
    Oertli GSR 330 Condens 56-1294 kW

Indien u meer informatie wenst over Oertli Branders kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.nl

Jeavons

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Jeavons.

image content

Suntec Pumps

ITT Controls levert pompen, pomponderdelen en kleppen van het merk Suntec. Met productieinstallaties in America en Europa is Suntec een toonaangevende leverancier van precisiecomponenten voor oliebranders.

image content

Weishaupt Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Weishaupt. In de markt van verwarmings- en condensatiesystemen, zonne-energie, warmtepompen en gebouwbeheersystemen is Weishaupt een van de marktleiders.

image content

Parker Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Parker Valves. Dit bedrijf wat al bijna 100 jaar bestaat is wereldwijd actief in de olie- en gasindustrie. Parker Hannifin is ’s werelds grootste producent van bewegings- en controlesystemen. Parker heeft een unieke positie in dit segment.

image content

White Rodgers Controls

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk White Rodgers (Wit Rodgers). White Rodgers is onderdeel van Emerson Climate Technologies. Het bedrijf bestaat inmiddels al 75 jaar. White Rodgers heeft in de jaren 30 een nieuwe type controlesysteem voor temperatuur en koelingtoepassingen ontwikkeld op basis van de principes van de hydraulica.

image content