Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli staat voor premium kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alle Oertli producten zijn goedgekeurd in overeenstemming met de internationale normen voor energiecentrales, olie en gas, ketels en ovens en andere industriële toepassingen. Voor klanten die alleen het beste willen op het gebied van olie- en gasbranders, ITT Controls levert producten en onderdelen van Oertli Branders.

Jarenlange ervaring met het mengen van de verbrandingslucht en brandstof hebben bij oertli geleid tot een ontwikkelling die een zuivere en stabiele verbranding garandeert. Dit zal hoge prestaties, lage emissies en maximale besparing geven. ITT Controls kan u helpen om de juiste branderkeuze te maken. Bovendien levert ITT Controls ook onderdelen van Oertli Branders.

Oertli Olie Branders

    Oertli Stand OSCR Condens 10,9 - 30 kW
    Oertli Purn 150 (F) Condens
    Oertli CURN 150 (F) Condens
    Oertli PU 260 Condens
    Oertli Stand- PUR 350 Condens 58-291kW

Oertli Gas Branders

    Oertli Optimat GMR 1000 Condens
    Oertli Optimat GMR 2000 Condens
    OERTLI Wand - GMR 3000 Condens von 3-35 kW
    Oertli GMR 5000 Condens
    OERTLI Stand - GSCR Condens 3,4 - 35,9 kW
    Oertli GSR 140 Condens 35-115 kW
    Oertli Optimat GSR 230 Condens
    Oertli GSR 330 Condens 56-1294 kW

Indien u meer informatie wenst over Oertli Branders kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.nl

Viessmann Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Viessmann. De Viessmann group is een bedrijf wat inmiddels al bijna 100 jaar actief is op het gebied van verwarmingssystemen. Met 24 bedrijven  en verkoopactiviteiten in 74 landen is Viessmann internationaal actief.

image content

Landis + Gyr Controls

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Landis Gyr. Landis+Gyr is een van de belangrijkste wereldwijde leverancier van geavanceerde meetoplossingen. Met meer dan 300 miljoen producten op de markt op het gebied van oplossingen voor elektriciteit, gas, warmte / koude en water voor energie meting oplossingen voor nutsbedrijven. Landis Gyr is gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze onderscheiden zich in de markt door hun innovatie en een compleet portfolio van energiemeters en geïntegreerde slimme meters.

image content

McDonnell & Miller

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van McDonnell & Miller. McDonnell and Miller zijn inmiddels een onderdeel van Xylem. Het assortiment van McDonnell & Miller omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie.  McDonnell & Miller met name gespecialiseerd in Boiler Controls en stroomschakelaars.

image content

American Meter Company

De American Meter Company is marktleider in het meten en regelen van aardgas sinds het begin van deze industrie. Het zijn pioniers in deze branche en hebben een geschiedenis van innovatie die zelfs aan de wieg stonden voor nieuwe normen voor de lange termijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is dan ook geen verrassing dat ITT Controls producten voert van dit merk.

image content

Mercedöl

Sinds begin jaren zestig biedt Mercedol oplossingen aan particuliere klanten en aan grote industriële afnemers. Leveren en verzorgen van ketels en branders met een hoge energie-efficiëntie en schone verbranding zitten in de dienstverlening.

image content