Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli staat voor premium kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alle Oertli producten zijn goedgekeurd in overeenstemming met de internationale normen voor energiecentrales, olie en gas, ketels en ovens en andere industriële toepassingen. Voor klanten die alleen het beste willen op het gebied van olie- en gasbranders, ITT Controls levert producten en onderdelen van Oertli Branders.

Jarenlange ervaring met het mengen van de verbrandingslucht en brandstof hebben bij oertli geleid tot een ontwikkelling die een zuivere en stabiele verbranding garandeert. Dit zal hoge prestaties, lage emissies en maximale besparing geven. ITT Controls kan u helpen om de juiste branderkeuze te maken. Bovendien levert ITT Controls ook onderdelen van Oertli Branders.

Oertli Olie Branders

    Oertli Stand OSCR Condens 10,9 - 30 kW
    Oertli Purn 150 (F) Condens
    Oertli CURN 150 (F) Condens
    Oertli PU 260 Condens
    Oertli Stand- PUR 350 Condens 58-291kW

Oertli Gas Branders

    Oertli Optimat GMR 1000 Condens
    Oertli Optimat GMR 2000 Condens
    OERTLI Wand - GMR 3000 Condens von 3-35 kW
    Oertli GMR 5000 Condens
    OERTLI Stand - GSCR Condens 3,4 - 35,9 kW
    Oertli GSR 140 Condens 35-115 kW
    Oertli Optimat GSR 230 Condens
    Oertli GSR 330 Condens 56-1294 kW

Indien u meer informatie wenst over Oertli Branders kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.nl

Piezo Ignition

ITT Controls besteedt optimale zorg aan opdrachten van cliënten met een zo uitgebreid mogelijk programma van producten en merken. ITT Controls wil tegemoet komen aan de vraag naar verschillende componenten en alternatieve producten in de olie- en gasindustrie.

image content

White Rodgers Controls

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk White Rodgers (Wit Rodgers). White Rodgers is onderdeel van Emerson Climate Technologies. Het bedrijf bestaat inmiddels al 75 jaar. White Rodgers heeft in de jaren 30 een nieuwe type controlesysteem voor temperatuur en koelingtoepassingen ontwikkeld op basis van de principes van de hydraulica.

image content

Honeywell HVAC

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Honeywell. Dit merk welke in de top 100 staat van grootste bedrijven ter wereld is o.a. actief bezig in de markt van olie- gas, raffineren, petrochemicals en biobrandstoffen. Het productengamma van Honeywell is enorm en er is vrijwel geen toepassing waar geen oplossing voor geleverd kan worden.

image content

Körting Heating

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Korting (Koerting). De historie van Körting begint in 1871 en brand pas echt los op het moment dat de ‘injector’ ontworpen en gebouwd wordt. Binnen een paar jaar werden alle constructieve vormen van sproeiers ontwikkeld vanuit dit ontwerp waar we nu nog steeds mee werken. Ze vormen nu een vast component van veel verwerkingsinstallaties.

image content

Bell_Gosset

Bell-Gosset is een merk van Xylem en deze producten worden ook geleverd door ITT Controls. Innovaties in de afgelopen 150 jaar hebben van Bell & Gosset een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van (circulatie)pompen, HVAC/Sanitair Systemen - Flow Control, afvalwater Pompen, pompaccesoires, verwarming / sanitair accessoires, stoomapparatuur, lucht/sedimentcontrole, boilers en flow schakelaars, warmtewisselaars en condensatiepompen gemaakt.

image content