Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli Burners Netherlands

Oertli staat voor premium kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alle Oertli producten zijn goedgekeurd in overeenstemming met de internationale normen voor energiecentrales, olie en gas, ketels en ovens en andere industriële toepassingen. Voor klanten die alleen het beste willen op het gebied van olie- en gasbranders, ITT Controls levert producten en onderdelen van Oertli Branders.

Jarenlange ervaring met het mengen van de verbrandingslucht en brandstof hebben bij oertli geleid tot een ontwikkelling die een zuivere en stabiele verbranding garandeert. Dit zal hoge prestaties, lage emissies en maximale besparing geven. ITT Controls kan u helpen om de juiste branderkeuze te maken. Bovendien levert ITT Controls ook onderdelen van Oertli Branders.

Oertli Olie Branders

    Oertli Stand OSCR Condens 10,9 - 30 kW
    Oertli Purn 150 (F) Condens
    Oertli CURN 150 (F) Condens
    Oertli PU 260 Condens
    Oertli Stand- PUR 350 Condens 58-291kW

Oertli Gas Branders

    Oertli Optimat GMR 1000 Condens
    Oertli Optimat GMR 2000 Condens
    OERTLI Wand - GMR 3000 Condens von 3-35 kW
    Oertli GMR 5000 Condens
    OERTLI Stand - GSCR Condens 3,4 - 35,9 kW
    Oertli GSR 140 Condens 35-115 kW
    Oertli Optimat GSR 230 Condens
    Oertli GSR 330 Condens 56-1294 kW

Indien u meer informatie wenst over Oertli Branders kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.nl

Cameron

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Cameron. Cameron levert wereldwijd producten, systemen en diensten aan de olie- en gasindustrie. Met ruim 175 jaar bedrijfshistorie en wereldwijd 18000 medewerkers is Cameron een naam die in deze branche niet meer weg te denken is.

Cameron is een bedrijf wat veel merken onder zich heeft zoals, AJAX, AOP, Barton, Berwick, Caldon, Camforce, Camlink, Camrod, Camtrol, CHC, CIMS, CLIF Mock, Demco, Entech, Fastrac, Guiberson, Lewco, Linco, Maxtorque, Mozley, Newco, NuFlo, Orbit, Petreco, Reignite, Sulfatreat, TexCentric, Tom Wheatley, Unicel, Vortoil, Wemco, Willis en vele andere merken in de petrochemische en procesindustrie.

ITT Controls levert van Cameron onder andere actuator druksensoren, kogelkranen, kogelkleppen, compressoren, ventielen, membraanafsluiters, filters, controle systeme, electrische en pneumatische eindschakelaars, pomp controle systemen, zware olie toepassingen, hoge en lage druk pilots, pomp units, pneumatische relais, hydraulische en pneumatische aandrijvingen, veiligheidssystemen en nog veel meer producten en onderdelen.

Voor vrijwel elke toepassing kan ITT Controls wel het product of onderdeel van Cameron leveren. Of het nou warmtepompen, gas meters, gasregelaars, drukmeters, drukregelaars, regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen zijn. Bij ITT Controls is er altijd wel een product te vinden die geschikt is voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

De kracht van ITT Controls zit hem in de kennis van deze producten. Zijn er producten niet meer courant dan kan ITT Controls u verder helpen en een oplossing bieden. ITT Controls denkt mee om maatwerk producten en onderdelen te leveren aan zowel grote als kleine klanten.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accessoires van Cameron neem dan contact op met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.com

image content

Digitap Instruments

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Digitap. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en onmisbaar voor ieder AC/CV onderhoudsbedrijf. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen. 

image content

Monarch Nozzles

ITT Controls levert ook produkten van Monarch nozzles. In de markt van verwarmings- en condensatiesystemen, zonne-energie, warmtepompen en gebouwbeheersystemen en spoeiers is Monarch nozzels een begrip.

image content

Landis & Staefa

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Landis & Staefa. Landis en Staefa is een van de belangrijkste pioniers van Building Technology oplossingen in de wereld. Landis Staefa biedt Smarter Building Solutions en Building Management Systems toegangscontrole, indringerdetectie, CCTV-systemen, noodevacuatiesystemen, HVAC Controls, energie en verlichting controls.

image content

American Meter Company

De American Meter Company is marktleider in het meten en regelen van aardgas sinds het begin van deze industrie. Het zijn pioniers in deze branche en hebben een geschiedenis van innovatie die zelfs aan de wieg stonden voor nieuwe normen voor de lange termijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is dan ook geen verrassing dat ITT Controls producten voert van dit merk.

image content